Polévka z kysaného zelí s kroupami

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí překrájíme, i s nálevem vložíme do hrnce a přidáme sůl, kmín a oloupanou, nastrouhanou bramboru. Zalijeme 1 l vroucí vody a vaříme, až je zelí měkké.
  • 2
    Polévku zahustíme smetanou rozkvedlanou s moukou a chvíli povaříme.
  • 3
    Hotovou polévku opepříme, přisolíme a přidáme do ní zvlášť uvařené kroupy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.