Polévka z mletého masa s bramborami na víně

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a nahrubo umeleme.
  • 2
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme je a osolíme. Zalijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka.
  • 3
    Očištěnou zeleninu omyjeme, brambory pokrájíme na kostičky, papriky zbavené jádřinců rozkrájíme na proužky. Spařená rajčata oloupeme a krájíme na čtvrtky.
  • 4
    Brambory se zeleninou přidáme k masu, vložíme svazek bylinek, zalijeme vínem a dusíme doměkka.
  • 5
    Poté bylinky vyjmeme, polévku podle potřeby zředíme horkou vodou, přisolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 6
    Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.