Polévka z okouna a mušlí

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1388 kcal
Bílkoviny
189 g
Tuky
37 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2 g
Cukr
113 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozehřejeme v hrnci, pomalu osmahneme nakrájený fenykl a mrkev, zalijeme rybím vývarem a přivedeme k varu. Přidáme šafrán, osolíme, opepříme a necháme 2 minuty vařit. Opatrně přidáme do polévky nakrájeného mořského okouna na kousky a slávky - mušle. Do talíře přendáme opatrně rybu se zeleninou, mušlemi a vývarem, který jsme scedili přes cedník. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.