Polévka z pečených rajčat a paprik
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyPaprika červená
- 4kusyRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 500mililitrůVývar drůbeží
- 400gramůFazole
- 100gramůKlobása Chorizo
- 15gramůBazalka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na rozpálený gril vyskládáme na čtvrtiny rozdělenou cibuli, rajčata, plátky papriky a neoloupané stroužky česneku. Zeleninu grilujeme cca 8 minut, dokud nezačne jemně černat. Poté ji oloupeme.
- 2Zeleninu následně nakrájíme na několik kousků, dáme do robota a rozmixujeme do hladka. Směs dáme do hrnce, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem.
- 3Přidáme chorizo a fazole, za občasného míchání přivedeme k varu. Vaříme cca 5 minut, poté přidáme nasekanou bazalku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.