Polévka z plodů moře

23 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
245 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety, olihně, maso z mušlí, hřebenatek nakrájíme na malé kousky, obalíme v solamylu a rozkvedlaném bílku. Do hrnce nalijeme vývar, osolíme, opepříme, přilijeme sojovou omáčku, přisypeme rozdrobené tofu a povaříme.
  • 2
    Přisypeme plody moře, krátce povaříme a odstavíme.
  • 3
    Polévku nalijeme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.