Polévka z plodů moře
23 min.
Ingredience
- 100gramůKrevety tygří - loupané
- 100gramůOlihně
- 80gramůMušle slávky
- 80gramůHřebenatka
- 25gramůSolamyl
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 200gramůSýr sójový - Tofu
- 800mililitrůVývar slepičí
- 20mililitrůOmáčka sojová světlá
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
245 mg
Postup přípravy
- 1Krevety, olihně, maso z mušlí, hřebenatek nakrájíme na malé kousky, obalíme v solamylu a rozkvedlaném bílku. Do hrnce nalijeme vývar, osolíme, opepříme, přilijeme sojovou omáčku, přisypeme rozdrobené tofu a povaříme.
- 2Přisypeme plody moře, krátce povaříme a odstavíme.
- 3Polévku nalijeme do misek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.