Polévka z pórku a brambor

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
26 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme brambory a mrkev, nakrájíme na kostičky. V hrnci na rozpáleném másle osmahneme pórek nakrájený na kolečka, postupně přidáme ostatní zeleninu, kostku masoxu, zalijeme vodou a necháme vařit na mírném ohni, občas zamícháme. Vaříme, dokud mrkev není měkká.
  • 2
    Rozmixujeme ručním mixérem, osolíme, opepříme, servírujeme ozdobené několika slabými kolečky pórku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.