Polévka z rajčat

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pokrájíme cibuli a dáme ji osmažit. Na kostky nakrájíme rajčata a rozmačkáme česnek. Až cibulka zesklovatí, přidáme do ní špetku pepře. Promícháme a přisypeme rajčata s česnekem. Zamícháme, přikryjeme a dusíme.
  • 2
    Až se rajčata rozvaří, zalijeme je drůbežím vývarem, potom polévku rozšleháme mixérem. Přidáme do ní vařenou rýži.
  • 3
    Nakonec posypeme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.