Polévka z rajčat s pomerančovou šťávou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semínka a rajčata nakrájíme na čtvrtky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno.
  • 2
    Těstoviny (nejlépe písmenka) vložíme do vroucí osolené vody a vaříme na skus. Poté scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Na másle s olejem zpěníme cibuli a česnek, přidáme rajčata, osolíme, opepříme a osladíme a zalijeme vodou. Vaříme pod poklicí na mírném plameni asi 15 minut. Poté do polévky vmícháme pomerančovou šťávu, okapané těstoviny a necháme prohřát. Hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.