Polévka z rajčat s vejci

30 min.
Portugalsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
29 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém másle osmahneme dozlatova jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omytá rajčata nakrájená na plátky a petrželku. Vše chvíli podusíme.
  • 2
    Přilijeme osolený vývar a když se rajčata rozvaří, polévku rozmixujeme nebo přecedíme. Znovu prohřejeme a přidáme zbylé máslo.
  • 3
    Na každý talíř dáme vařené vejce nakrájené na plátky a nalijeme na ně polévku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.