Polévka z rajčatové šťávy

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podusíme si na másle kořenovou zeleninu nastrouhanou na hrubším struhadle.
  • 2
    Přidáme opranou spařenou rýži, dolijeme do roviny vodou, osolíme a dusíme do té doby, než rýže změkne.
  • 3
    Poté přilijeme rajčatovou šťávu, necháme polévku mírně povařit a odstavíme ji.
  • 4
    Po odstavení přilijeme mléko, přidáme máslo a nasekanou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.