Polévka z rajčatového protlaku
15 min.
Ingredience
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 15gramůPetržel kudrnka
- 150gramůRýže dušená
- 1000mililitrůHovězí vývar základní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
3 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
519 mg
Cukr
19 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme vývar, přilijeme rajčatový protlak, osolíme a opepříme podle chuti, přisypeme dušenou rýži a povaříme 5 minut.
- 2Do talířů nasypeme strouhaný sýr, zalijeme horkou polévkou. Porce polévky ozdobíme posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.