Polévka z rejnoka s paprikou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
409 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z rejnoka vložíme do sítka, do hrnce nalijeme vodu, přidáme pokrájený citron, přivedeme k varu, sítko s masem zavěsíme na okraj hrnce a rejnočí maso vaříme v páře zhruba 20 minut. Mezitím zbavíme papriky jádřinců a nakrájíme na tenké nudličky, lístky koriandru a pažitku posekáme najemno.
  • 2
    Maso nakrájíme na kostičky, rozdělíme do talířů, přisypeme papriky, koriandr s pažitkou a zalijeme teplým rybím vývarem. Podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.