Polévka z telecí nebo skopové hlavy

140 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlenou a omytou hlavu (bez mozku) dáme vařit do osolené vody se zeleninou a celými stroužky česneku. Vše vaříme doměkka.
  • 2
    Uvařenou hlavu z vývaru vytáhneme, maso z hlavy obereme, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do vývaru.
  • 3
    Přilijeme mléko s rozkvedlaným vejcem a nakonec přidáme citrónovou šťávu anebo měsíčka citrónu podáme zvlášť na talířku.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.