Polévka z tofu a hlávkovkého salátu

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tofu nakrájíme na kostičky. Rozehřejeme v pánvi olej, přidáme tofu a osmahneme do hněda. Vyndáme tofu a necháme okapat. Přidáme nakrájenou mrkev, jarní cibulky, zázvorový kořen, smažíme 2 minuty.
  • 2
    Přidáme zeleninový vývar, sherry, sójovou omáčku a cukr. Vše dobře promícháme a přivedeme k varu. Povaříme minutu.
  • 3
    Pokrájíme hlávkový salát a polévku zamícháme, aby kousky salátu svraskly. Vrátíme do pánve tofu a prohřejeme. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.