Polévka z tofu a plodů moře
25 min.
Ingredience
- 100gramůKrevety tygří - loupané
- 100gramůHřebenatka
- 50gramůOlihně
- 0,5kusVaječný bílek slepičí
- 1lžíceKukuřičná pasta
- 1lžíceOmáčka sojová světlá
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 7decilitrůVývar asijský
- 150gramůSýr sójový - Tofu
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
2 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
957 mg
Cukr
983 mg
Postup přípravy
- 1Krevety pokrájíme na menší kousky, nadrobno pokrájíme též olihně a hřebenatky. Pokud máme plody syrové, smícháme je s bílkem a kukuřičnou pastou, aby při vaření změkly. Tofu rozkrájíme na 24 kostiček.
- 2Uvedeme vývar do varu, přidáme Tofu, sójovou omáčku, uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme plody moře, nejdříve syrové kusy, poté předvařené. Uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme dle chuti sůl i pepř.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.