Polévka z tofu a plodů moře

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
2 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
957 mg
Cukr
983 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety pokrájíme na menší kousky, nadrobno pokrájíme též olihně a hřebenatky. Pokud máme plody syrové, smícháme je s bílkem a kukuřičnou pastou, aby při vaření změkly. Tofu rozkrájíme na 24 kostiček.
  • 2
    Uvedeme vývar do varu, přidáme Tofu, sójovou omáčku, uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme plody moře, nejdříve syrové kusy, poté předvařené. Uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme dle chuti sůl i pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.