Polévka z tresky se smetanou
45 min.
Ingredience
- 100gramůMrkev kořen
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůPetržel kořen
- 1kusCibule
- 2kusyBobkový list
- 1,5litryVoda pitná
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5litrSmetana 12% (konzumní)
- 20gramůMouka pšeničná hladká
- 8gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kořenovou zeleninu, cibuli, bobkový list a maso z tresky dáme vařit do osolené vody doměkka. Uvařené scedíme, zeleninu vyhodíme a maso z tresky v misce rozmixujeme. Do horkého vývaru vlijeme smetanu, ve které jsme dohladka rozmíchali mouku, povaříme asi 2 minuty, osolíme, opepříme, vrátíme rybí maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.