Polévka z ústřic

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
13 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky oloupeme a nakrájíme po celé délce na slabé nudle (vyhneme se semeníku ve středu okurky).
  • 2
    Ústřice vyloupeme a pokapeme citronovou šťávou, přivedeme k varu zeleninový vývar, vlijeme do něj smetanu, vložíme okurkové nudle, ústřice a povaříme 0,5 minuty a odstavíme. Přidáme nakrájený salát a pažitku, zalijeme sektem, osolíme a opepříme. Na talíře navršíme salát s okurkovými nudlemi, na ně rozložíme ústřice a zalijeme horkou polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.