Polévka z uzené tresky

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
487 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenou tresku spaříme vroucí vodou, stáhneme z kůže a vykostíme. Maso narkájíme na kousky a spolu s oloupanou, nasekanou cibulí vložíme do tlakového hrnce. Zalijeme vývarem, přivedeme k varu, hrnec uzavřeme a polévku vaříme 6-7 minut.
  • 2
    Potom pokličku odstraníme, do polévky přilijeme mléko a smetanu, podle chuti osolíme, opepříme, přisypeme nasekanou petrželku a jen prohřejeme.
  • 3
    Polévku můžeme podávat teplou i studenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.