Polévka z uzeného masa s jáhlami

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
320 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nadrobno nakrájíme a spolu s očištěnou, nakrájenou petrželí dáme vařit. Když začne voda v hrnci vřít, přidáme propláchnuté a spařené jáhly a vše vaříme doměkka.
  • 2
    Ze sádla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, přidáme ji do polévky a povaříme.
  • 3
    Nakonec polévku okořeníme majoránkou a podle chuti přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.