Polévka z vepřového jazyka
60 min.
Ingredience
- 1kusVepřový jazyk
- 5hrnkůVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 3kusyPepř černý celý
- 1lžíceVegeta
- 100gramůZelenina kořenová
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
546 mg
Postup přípravy
- 1Omytý vepřový jazyk uvaříme v solené vodě doměkka. Do vývaru přidáme Vegetu, pepř, očištěnou, na kostičky nakrájenou zeleninu a povaříme.
- 2Uvařený jazyk ponoříme na chvíli do studené vody a oloupeme. Nakrájíme jej na malé kousky a vložíme do polévky.
- 3Polévku před podáváním ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.