Polévka ze dvou druhů ryb

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci rozpálíme olej, osmažíme na kousky nakrájený pórek a kousky slaniny. Po třech minutkách přidáme do hrnce vývar, na kousky pokrájené rajče, chilli a fenykl.
  • 2
    Polévku přivedeme k varu, přidáme rozkrájené brambory, osolíme a opepříme. Vaříme cca 5 minut, poté do vody vložíme mořského ďasa a tresku. Přivedeme k opět k varu, snížíme teplotu a vaříme cca 8 minut, dokud se nezačnou ryby rozpadat a brambory nebudou měkké. Poté můžeme polévku podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.