Polévka ze skopového masa s citronem
60 min.
Ingredience
- 300gramůSkopové maso přední
- 5gramůPetržel - nať
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCitrony
- 2stroužkyČesnek
- 0,5šálekMléko polotučné
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
778 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso uvaříme v osolené vodě s cibulí a česnekem doměkka.
- 2Vývar procedíme, přilijeme mléko s rozšlehanými vejci a ihned odstavíme z ohně.
- 3Do polévky přidáme nakrájené maso a nakonec upravíme chuť citronovou šťávou.
- 4Podáváme s toasty nebo s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.