Polévka ze skopového masa se smetanou

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
36 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme na menší kousky nakrájené maso a opečeme ze všech stran. Zasypeme paprikou a kořením a ještě krátce orestujeme. Podlijeme vodou, osolíme a necháme vařit na mírném ohni asi 20 minut.
  • 2
    Oloupané, na kostičky nakrájené brambory uvaříme spolu se zelenými fazolkami v osolené vodě zvlášť, scedíme a přidáme do polévky. Vmícháme smetanu s moukou, povaříme ještě 15 minut do zhoustnutí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.