Polévka ze skopového masa se zeleninou

75 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer omyjeme, okrájíme a nakrájíme na kostičky. Omytou a oškrábanou mrkev nakrájíme na kolečka. Omytá rajčata oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Petrželovou nať opláchneme a nasekáme najemno.
  • 2
    Omyté maso vykostíme a nakrájíme na malé kostky, společně s kostmi z vykoštěného masa je dáme do hrnce s 1 l vody, přidáme kousek skořice, opepříme, osolíme a vaříme 45 minut. Potom přidáme připravenou zeleninu a dále vaříme ještě 15 minut.
  • 3
    Z polévky vyjmeme kosti a skořici, vsypeme nudle a ještě 5 minut vaříme. Polévku podáváme hustě posypanou jemně nasekanou natí petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.