Polévka ze zelených fazolek s koprem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolové lusky omyjeme, odkrojíme špičky, zbavíme lusky vláken a přeřízneme napůl. Očištěné brambory nakrájíme na kostičky, kopr posekáme nadrobno.
  • 2
    Do hrnce nasypeme fazolky, přivedeme k varu, osolíme, povaříme 10 minut. Přisypeme brambory a vaříme dalších 10 minut. Polévku zakápneme citronovou šťávou, dochutíme vegetou, mletým pepřem, koprem, nakonec zjemníme smetanou, provaříme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.