Polévka ze zvěřiny

85 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso v hrnci zalijeme studenou vodou, přidáme koření, sůl, houby a cibuli a vaříme. Po dosažení varu snížíme teplotu, aby se polévka jen „převalovala“.
  • 2
    V mezičase na másle osmažíme ustrouhaný celer, přimícháme trochu vývaru a celer dusíme doměkka.
  • 3
    Když je maso v polévce vařené, přecedíme vývar, maso necháme prochladnout, poté je obereme z kostí a nakrájíme. Do vývaru vložíme udušený celer, obrané maso, zašleháme vajíčko a necháme ho srazit. Polévku zdobíme drobně posekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 12. 9. 2015
Polévka ze zvěřiny
Právě jsem polévku dovařila a je naprosto luxusní. Pouze jsem použila pro vývar srnčí kosti a okrájené maso. 1*😋