Polévka žebrácká

20 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
826 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, zasypeme paprikou, necháme rozpustit v tuku a zalijeme vodou. Dobře promícháme, osolíme, opepříme, přidáme česnek a povaříme.
  • 3
    Do každého talíře nalijeme horkou polévku, doplníme krajícem chleba, každý strávník si chléb naláme do polévky sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.