Polníček jako salát
20 min.
Ingredience
- 1kilogramSalát Polníček
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 2lžíceOlej salátový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 400mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
16 mg
Cukr
179 mg
Postup přípravy
- 1Polníček omyjeme pod tekoucí vodou a necháme odkapat. Osušíme jej v ubrousku a dáme do skleněné mísy. Osolíme, opepříme, přidáme olej, ocet a dobře promícháme.
- 2Salát ozdobíme natvrdo uvařenými, nasekanými vejci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.