Polníček s hořčičným přelivem a krevetami

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse připravíme zálivku smícháním hořčice, zakysané smetany a majonézy. Zálivku osolíme a přidáme trochu citronové šťávy, med a důkladně promícháme. Přisypeme nasekaný kopr a uvařené krevety, ještě jednou promícháme.
  • 2
    V míse připravíme z olivového oleje, citrónové šťávy, soli a pepře zálivku, přidáme omyté a osušené listy polníčku, vše opatrně promícháme. Salát rozdělíme na talíře, přes ně přelijeme hořčičný přeliv, ozdobíme čtvrtkami omytých ředkviček.
  • 3
    Podáváme s čerstvou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.