Polníček s ředkvičkami

13 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polníček omyjeme a osušíme. Ředkvičky omyjeme a po okapání nakrájíme na čtvrtky. V míse je opatrně promícháme s listy polníčku a s ananasem nakrájeným na kostičky.
  • 2
    Ocet smícháme s pomerančovou šťávou, přidáme sůl, pepř a mícháme, až se sůl rozpustí. Potom vmícháme meruňkovou marmeládu a metlou zašleháme olej. Zálivkou pokapeme salát a zlehka promícháme.
  • 3
    Dýňová semínka nasucho opražíme na teflonové pánvi a salát jimi posypeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.