Polníček s uzeným pstruhem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
34 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vaříme ve slupce asi 20 minut, zchladíme studenou vodou, oloupeme a prolisujeme. Rozšleháme je s olejem a octem, podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    V míse promícháme omytý, osušený polníček s omytými, na dílky nakrájenými rajčaty a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí. Přidáme na proužky nakrájeného uzeného pstruha a vše zlehka promícháme.
  • 3
    Salát pokapeme připravenou bramborovou zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.