Polníček s uzeným pstruhem
45 min.
Ingredience
- 2kusyBrambory
- 500mililitrůVoda pitná
- 8kusůRajčata
- 3kusyCibule
- 350gramůSalát Polníček
- 320gramůPstruh uzený
- 100mililitrůOlej slunečnicový
- 6lžicOcet vinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
34 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Brambory vaříme ve slupce asi 20 minut, zchladíme studenou vodou, oloupeme a prolisujeme. Rozšleháme je s olejem a octem, podle chuti osolíme a opepříme.
- 2V míse promícháme omytý, osušený polníček s omytými, na dílky nakrájenými rajčaty a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí. Přidáme na proužky nakrájeného uzeného pstruha a vše zlehka promícháme.
- 3Salát pokapeme připravenou bramborovou zálivkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.