Polníčkový salát s červenou řepou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi opečeme dokřupava. Vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 2
    V salátové míse smícháme hořčici, sůl, pepř, cukr a ocet. Vidličkou zašleháme olej, přidáme propláchnutou, na nudličky nakrájenou červenou řepu a vše promícháme.
  • 3
    Polníček očistíme a omyjeme. Přidáme do mísy a salát znovu promícháme. Upravíme na talíře, posypeme opečenou slaninou a dýňovými semínky.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.