Polská hrachová polévka s hovězím masem

70 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
26 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočený hrách uvaříme spolu s omytým masem do měkka, maso vyjmeme, hrách prolisujeme.
  • 2
    Na sádle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Jíšku zalijeme prochladlou polévkou s prolisovaným hrachem, rozšleháme a chvíli povaříme. Okořeníme pepřem, česnekem utřeným se solí a přidáme uvařené, na kousky pokrájené maso a klobásu. Necháme jen prohřát.
  • 3
    Podáváme jako samostatný pokrm s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.