Polský rajčatový salát
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůRajčata
- 1kusTymián čerstvý
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej salátový
- 1lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na silnější plátky, osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nadrobno nasekáme a spolu s nasekanými bylinkami nasypeme na rajčata tak, aby každý plátek byl obalený.
- 2Salát necháme chvíli uležet v chladničce.
- 3Před podáváním zakapeme salát citronovou šťávou a olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.