Pomazánka s pikantním tuňákem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
25 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky vyklopíme tuňáka v pikantním feferonkovém oleji, přidáme k němu měkký tvaroh, lžičku bylinkového a česnekového másla, majonézu, drcený kmín, pepř, sůl a tyčovým mixérem tuňáka s tvarohem rozmixujeme dohladka.
  • 2
    Očištěnou jarní cibulku a pažitku omyjeme. Pažitku pokrájíme nadrobno a přimícháme ji do pomazánky. POdle chuti přidáme sůl a případně pár kapek citrónové šťávy. Cibulku nakrájíme na tenká kolečka, která si odložíme do misky.
  • 3
    Čerstvé krajíce chleba natřeme tuňákovou pomazánkou, posypeme je nakrájenou cibulkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.