Pomazánka z červené řepy

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
58 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Miniaturní červenou řepu vložíme do hrnce s vodou a uvaříme ji do měkka, vaříme přibližně 20 - 30 minut. Potom ji scedíme, necháme vychladnout a nakrájíme na malé kostičky, které dáme do misky.
  • 2
    Sýr rozmixujeme spolu se smetanou, zelenou paprikou, chilli papričkou a přidáme do misky k řepě, kam přidáme i nadrobno nasekaného lososa, pokapeme citrónovou šťávou z 1 ks citrónu, nasekanou petrželovou nať, rozsekaný kopr, vše vařečkou promícháme, podle chuti osolíme, opepříme a dáme do ledničky odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.