Pomazánka z cizrny
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cizrnu si namočíme několik hodin předem.
- 2Vaříme ve stejné vodě, ve které jsme ji namáčeli. Cizrna se bude vařit asi 40 minut. Přibližně v polovině vaření přidáme celer a osolíme. Uvařenou cizrnu spolu s celerem scedíme a necháme vychladnout.
- 3Vložíme do mixéru a přidáme koření. Bazalku, oregano a estragon. Zakapeme olejem, dochutíme sojovou omáčkou a hořčicí a vše rozmixujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.