Pomazánka z cizrny

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu si namočíme několik hodin předem.
  • 2
    Vaříme ve stejné vodě, ve které jsme ji namáčeli. Cizrna se bude vařit asi 40 minut. Přibližně v polovině vaření přidáme celer a osolíme. Uvařenou cizrnu spolu s celerem scedíme a necháme vychladnout.
  • 3
    Vložíme do mixéru a přidáme koření. Bazalku, oregano a estragon. Zakapeme olejem, dochutíme sojovou omáčkou a hořčicí a vše rozmixujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.