Pomázanka z domácího pivního sýru

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
604 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Domácí pivní sýr [50579]:
  • 2
    Tvaroh nastrouháme, osolíme, promícháme s kmínem a nejlépe v keramické uzavíratelné míse ho pokropíme pivem a důkladně upěchujeme. Mísu přikryjeme čistou utěrkou, přiklopíme víkem a tvaroh necháme alespoň 5 dní uležet na teplém místě. V průběhu zrání sýr občas pokropíme pivem.
  • 3
    V míse utřeme změklé máslo s domácím pivním sýrem do pěny, přisypeme sladkou papriku a najemno nakrájenou cibuli, vše důkladně promícháme a případně ještě dochutíme pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.