Pomazánka z rajčat a žampionů

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
53 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle doměkka.
  • 2
    Na jiné pánvi usmažíme do sklovita jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájená oloupaná rajčata, nasekaný česnek, sůl a pepř. Dusíme do zredukování šťávy.
  • 3
    Vzniklou směs přidáme k žampionům a vše ještě podusíme.
  • 4
    Podáváme na toastech nebo na chlebu, velmi horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.