Pomazánka z vepřové plece
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůVepřová plec
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceZakysaná smetana
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
487 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a spolu s polovinou oloupané, nadrobno nakrájené cibule podusíme na oleji doměkka. Občas zamícháme.
- 2Měkké, vychladlé maso umeleme s druhou polovinou cibule a s vejci uvařenými natvrdo. Přidáme zakysanou smetanu, máslo, sůl, pepř, hořčici a nasekanou petrželku. Vše dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.