Pomeranče s krevetovým salátem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče rozkrojíme podélně na poloviny, dužinu opatrně vyjmeme a nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Promícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, krevetami a jemně nasekanou cibulkou. Vmícháme zakysanou smetanu, ochutíme solí, pepřem a šťávou vylisovanou z půlky citronu.
  • 3
    Salát rozdělíme do pomerančových slupek které použijeme jako misky, dozdobíme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.