Pomeranče s krevetovým salátem
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusCitrony
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyPomeranče
- 6lžicZakysaná smetana
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Pomeranče rozkrojíme podélně na poloviny, dužinu opatrně vyjmeme a nakrájíme na malé kousky.
- 2Promícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, krevetami a jemně nasekanou cibulkou. Vmícháme zakysanou smetanu, ochutíme solí, pepřem a šťávou vylisovanou z půlky citronu.
- 3Salát rozdělíme do pomerančových slupek které použijeme jako misky, dozdobíme petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.