Pomerančová vepřová plec s olivami

195 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
36 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na lžíci oleje ze sušených rajčat opečeme vepřové maso ze všech stran. Podle potřeby přilejeme olej. Dáme stranou.
  • 2
    Přidáme další lžíci oleje a opečeme šalotky, cibuli nakrájené na jemno, přidáme bobkový list, tymián. Po pěti minutách přidáme utřený česnek a sušená rajčata. Po minutě přidáme i vepřové maso.
  • 3
    Slijeme víno s pomerančovou šťávou, kůru přihodíme k masu do hrnce. Poté nalijeme i víno a necháme 5 minut povařit.
  • 4
    Poté přidáme i vývar, rajčata, brambory a olivy. Přivedeme k varu. Snížíme teplotu a dusíme 2,5 hodiny doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.