Pomerančové jehněčí

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Wok předehřejeme bez oleje, přidáme do něj mleté jehněčí. Smažíme nasucho 5 minut, až zhnědne. Z woku vylijeme všechen tuk, který maso pustilo. Přidáme rozetřený česnek, kmín, koriandr, červenou cibuli a 5 minut smažíme.
  • 2
    Vmícháme do woku nastrouhanou pomerančovou kůru a šťávu. Pod pokličkou dusíme 15 minut. Sundáme pokličku a vhodíme do pánve dílky pomeranče a směs promícháme. Osolíme, opepříme a prohříváme 3 minuty. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.