Pórek s rýží a olivami
35 min.
Ingredience
- 7kusůPórek
- 5decilitrůVoda pitná
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 150gramůOlivy nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
12 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Očištěný a omytý pórek nakrájíme na menší kousky, povaříme ve 4 dl osolené vody s olejem a mletou paprikou.
- 2Po 15 minutách varu přidáme rýži, rajčatový protlak (zředěný 1 dl) vody a zvolna necháme přejít varem. Nakonec do pokrmu přidáme zelené olivy a nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.