Pórek s uzenými žebry

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vody dáme vařit omytá uzená žebra a přidáme k nim omytý pokrájený celý pórek. Maso s pórkem musí být ve vodě ponořené. Vaříme do změknutí. Když je maso skoro uvařené, přisypeme do vody propláchnutou rýži, dosolíme vodu podle chuti, opepříme a vaříme tak dlouho, až je rýže měkká a vsákne větší část tekutiny.
  • 2
    Jídlo má hustější, ale přesto tekutou konzistenci podobnou čorbě.
  • 3
    Servírujeme do hlubokých talířů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.