Pórková polévka s bylinkami

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme pórek, odkrojíme konce a nakrájíme na malé kousky. V přiměřeně velikém hrnci rozpustíme máslo a přidáme pórek, drcený tymián s rozmarýnem a sůl s pepřem dle chuti. Restujeme asi 5 minut. Pórek nesmí zhnědnout. Pokud to bude nutné, použijeme pokličku. Až nám pórek změkne, přidáme vývar. Polévku přivedeme k varu, snížíme plamen a necháme 10-15 minut provařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.