Portorikánské kuře

35 min.
Portoriko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
49 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uděláme rumovou pastu: dohladka rozmixujeme limetkovou šťávu, rum, olej, sojovou omáčku, kolečka chilli papričky, česnek a koření, tymián, sůl a pepř.
  • 2
    Kuře naporcujeme a potřeme hotovou pastou, necháme 30 minut marinovat v chladničce.
  • 3
    Kuře položíme na zahradní gril nebo 10 cm pod nahřátý kuchyňský gril. Grilujeme asi 10 minut, až začne vytékat čirá šťáva.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.