Portugalská fazolová polévka

190 min.
Portugalsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
13 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelenou papriku, zelí a rajčata nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli, mrkev a brambory nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Hrnec naplníme do 2/3 vodou a vývarem. Veškerou zeleninu a nakrájený salám vložíme do hrnce a přivede k varu. Oheň ztlumíme, hrnec přikryjeme pokličkou a vaříme na mírném ohni.
  • 3
    Polévku vaříme cca 2 hodiny za občasného míchání. Dochutíme solí a pepřem. Při podávání polévku ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.