Portugalské kuře

50 min.
Portugalsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1156 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
81 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře rozkrájíme na menší kousky, křídla a stehýnka oddělíme a každou půlku rozdělíme na 3 kousky.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji a polovině másla. Potom přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a po částech podléváme vývarem.
  • 3
    Na zbylém másle podusíme doměkka houby a přidáme je k ostatnímu. Nakonec pokrm ochutíme kečupem.
  • 4
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.