Portugalské kuře
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusKuře
- 50gramůMáslo čerstvé
- 3lžíceOlej stolní
- 50gramůHouby čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1stroužekČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1šálekVývar drůbeží
- 3kusyRajčata
- 1lžíceKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1156 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
81 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté kuře rozkrájíme na menší kousky, křídla a stehýnka oddělíme a každou půlku rozdělíme na 3 kousky.
- 2Maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji a polovině másla. Potom přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a po částech podléváme vývarem.
- 3Na zbylém másle podusíme doměkka houby a přidáme je k ostatnímu. Nakonec pokrm ochutíme kečupem.
- 4Podáváme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.