Posvícenská nádivka

65 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
807 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky pokrájíme na kostičky, přilijeme mléko a necháme chvíli nasáknout.
  • 2
    Přidáme pět žloutků, dvě celá vejce, tymián, petrželku, muškátový oříšek, sůl a pepř. Dobře promícháme.
  • 3
    Z pěti bílků ušleháme sníh a vmícháme do směsi.
  • 4
    Přendáme do formy na biskupský chlebíček, vymazaný tukem a vysypaný hrubou moukou, pečeme 30-40 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.